Hálózatok

2001. évtől  foglalkozunk IT hálózatok építésével, üzemeltetésével. Igen rugalmasan és gyorsan tudunk alkalmazkodni az Ügyfelek elvárásaihoz, hiszen elébe megyünk az igényeknek, továbbá kész megoldásokat ajánlunk. Elméleti és gyakorlati szaktudásunk folyamatos és tudatos fejlesztésével, továbbá a korszerű ismeretek alkalmazásával Megrendelőink számára kompromisszummentes megoldást nyújtunk.

 

 

Mi is az a számítógép-hálózat?

A számítógép-hálózat olyan speciális (un. elosztott) rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja. A hálózatba kötött  számítógépek és számítógéprendszerek egymással információkat, adatokat cserélhetnek, és erőforrásaikat megosztva használhatják. Az elosztott rendszerekben a felhasználó számára nem felismerhetők az egyes számítógépek, a teljes rendszer szolgálja ki a felhasználó igényeit.

A számítógép- hálózat (azon túl, hogy többféle kritérium szerint lehet csoportosítani) lehet:

• vezetékes hálózat (LAN), amely kábelalapú, fix kiépítésű, helyhez kötött
• vezeték nélküli hálózat (WIFI), amelyet általában kétféleképpen valósítanak meg:
▪ cellás (mobil) szolgáltatással
▪ wifi (WLAN) megoldással (adott keretek között mobil kapcsolat) 

Garancia

Az általunk kiépített számítógép-hálózatra (vezetékek, csatlakozások) és/vagy a hálózaton lévő, általunk telepített és beállított számítógépekre (szerverekre) legalább 12 hónap helyszíni garanciát nyújtunk.    

Milyen a számítógép-hálózat szolgáltatásunk?

A számítógép-hálózat kiépítés témakörébe tartozik mindennemű számítógép, szerver üzembe helyezése, telepítése, hálózatba kötése, hálózati nyomtató beállítása, számítógépek cseréje, hálózatok megtervezése, kiépítése és átalakítása. Részleges vagy teljes  körű számítógép- hálózat tervezést, számítógép-hálózat kiépítést végzünk az alábbiak szerint:

• számítógép-hálózat tervezés, hálózati topológia elkészítése
• kábelek és csatlakozók felszerelése
• hálózati eszközök kiválasztása, telepítése (router, switch)
• számítógép (szerver) telepítése, beállítása
• felhasználói hozzáférés, jogosultság beállítása

Igény szerint kombinálható a vezetékes hálózat (LAN) és a vezeték nélküli (WLAN vagy wifi) hálózati kapcsolat. Ebben az esetben biztosítjuk a megfelelő hálózatbiztonságot.

Minden számítógép-hálózat felügyeletre és esetenkénti karbantartásra szorul. Az aljzatok meglazulnak, megkopnak, az aktív eszközök (router, switch) eseteleges hűtőventilátorai elhasználódnak, a számítógép-állomány bővülésével lassul a hálózat. Egy számítógépes hálózat bizonytalan működése az egész vállalkozás működésére kihat, érdemes figyelmet fordítani rá.  

Számítógép-hálózat karbantartás szolgáltatásunk zavartalan munkavégzést biztosít! Amennyiben a meglévő számítógépes hálózatot nem megfelelően tervezték meg, könnyen előfordul, hogy a számítógépek számának növekedésével és/vagy a megnövekedett hálózati forgalom miatt a hálózat lelassul, működése bizonytalanná válik. Mindezek megelőzésére vegye igénybe szolgáltatásunkat. Az állapotfelmérés ingyenes.

 

Galcsik-it.hu

Számunkra elsődleges szempont az Ön igényeinek, lehetőségeinek megismerése, felmérése. Ha megismertük akkor tudunk segíteni! 

Keresés

Impresszum

Cégszerű megnevezés: Galcsik-IT

Adószám: 60283328-2-32
Bankszámla szám: ERSTE
11612007-28354801-12000006
Nyilvántartási szám: 19892084
Statisztikai számjel: 60283328620323112

 

Székhely cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 2.
Tárhely szolgáltató neve: ELIN.HU

Elérhetőségeink

Galcsik-IT.hu
H-3100 Salgótarján,
Rákóczi út 2.
Nógrád megye

+36 (20) 627-1614

info@galcsik-it.hu

Közösségi felületek

HÍrlevél szolgálatás

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi