Rendszergazda

     Azt nyilván senkinek nem kell magyarázni, hogy miért kell rendszergazda a számítástechnikai rendszerekhez. Azt azonban kevesebben tudják, hogy milyen előnyei vannak, ha profi rendszergazda látja el a számítógépek felügyeletét.

      Célcsoportunk azok a magánszemélyek, mikro-, kis- és középvállalkozások, akik nem engedhetik meg maguknak egy főállású rendszergazda alkalmazását. Tudjuk, hogy milyen informatikai problémákkal küzdenek, ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat.   

Kipróbált, gyors és bevált rendszergazda megoldásokkal látjuk el Önt, amilyeneket magunk is használunk munkánk során. Kiszállással vagy távoli rendszergazdai felügyelet segítségével hatékonyan végezzük el a rendszergazda teendőket.
 
 • Mikro-, kis- vagy középvállakozás, maximum 1-50 számítógéppel (speciális esetekben 50-100 PC).
 • Ha tudja azt, hogy költséghatékony rendszergazda megoldások kellenek működéséhez.
 • Nyitott az új megoldásokkal szemben, elfogadja és alkalmazza tanácsainkat, így nekünk időt, magának pénzt spórol meg.
 • Tudja, hogy egy jó együttműködés megtérül a gyors és hatékony munkavégzésben, így több ideje marad a saját működésével foglalkozni.
 • Tisztában van vele, hogy az olcsó megoldások általában nem a legjobbak, és hosszú távon többe kerülnek mind pénzben, mind időben. Értékrendje a valóságot tükrözi, de hajlandó áldozni az eredményes munkára és a biztonságra.
 • Fejlődőképes vállalkozás.
 • Rend- és rendszerszerető.
 • Felismeri és értékeli a jó hozzáállást, teljesítményt.
 • Elfogadja, hogy a számítástechnika nem egzakt tudomány, nem sikerül mindent azonnal megoldani, és létezik a "technika ördöge".
 • Teljes informatikai támogatásra van szüksége, szakértő véleményére.
 • Etikus gondolkodás és működés jellemzi, a számláinkat időben rendezi.
Felismerte, hogy az kerül sokkal többe, ha nem tud hatékonyan dolgozni. A Galcsik-IT  olyan rendszerfelügyeleti szolgáltatást kínál Önnek, mellyel rövid határidőn belüli személyes megjelenéssel, illetve távadminisztrációval akár azonnal megkezdhető a számítástechnikai problémák megoldása. Egyedi igények figyelembevételével alakítom ki a személyreszabott konstrukciót, így igényei szerint tudjuk alakítani.

Galcsik-it.hu

Számunkra elsődleges szempont az Ön igényeinek, lehetőségeinek megismerése, felmérése. Ha megismertük akkor tudunk segíteni! 

Keresés

Impresszum

Cégszerű megnevezés: Galcsik-IT

Adószám: 60283328-2-32
Bankszámla szám: ERSTE
11612007-28354801-12000006
Nyilvántartási szám: 19892084
Statisztikai számjel: 60283328620323112

 

Székhely cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 2.
Tárhely szolgáltató neve: ELIN.HU

Elérhetőségeink

Galcsik-IT.hu
H-3100 Salgótarján,
Rákóczi út 2.
Nógrád megye

+36 (20) 627-1614

info@galcsik-it.hu

Közösségi felületek

HÍrlevél szolgálatás

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi