Demo

Demo

Demo

Galcsik Róbert

Webhely URL:: http://joomlaman.com

Shooting in Greece

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In posuere felis nec tortor. Pellentesque faucibus. Ut accumsan ultricies elit. Maecenas at justo id velit placerat molestie. Donec dictum lectus non odio.

Cras a ante vitae enim iaculis aliquam. Mauris nunc quam, venenatis nec, euismod sit amet, egestas placerat, est. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Cras id elit. Integer quis urna. Ut ante enim, dapibus malesuada, fringilla eu, condimentum quis, tellus. Aenean porttitor eros vel dolor. Donec convallis pede venenatis nibh. Duis quam. Nam eget lacus. Aliquam erat volutpat. Quisque dignissim congue leo.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldásokban kell gondolkodni.

Akárcsak a világon, Magyarországon is egyre inkább tért hódít a hálózati informatika, az internet és az intranet. A kis- és középvállalkozásoknál különböző rendszerek támogatják az egyes területek munkáját. Napjainkban már természetes elvárás, hogy ezen rendszerek képesek legyenek együttműködni, s az ügyfelek számára -  akár online módon is - hozzáférhetők, elérhetők legyenek adott információk, szolgáltatások.

Bár a szoftverkínálat az üzleti élet minden területén hatalmas, mégis mindig lehetnek olyan elképzelések, igények, elvárások, melyekhez a piacon lévő programok egyike sem kínál megfelelő megoldást. Ügyviteltől a grafikus rendszereken át a kommunikációs programokig, széles körű tapasztalattal biztosan találnunk olyan megoldást, ami az Ön számára megfelelő lesz. A kivitelezést, bevezetést a megrendelő egyedi igényeire tudjuk szabni.

Oktatási Intézmények Rendszergazdai szolgáltatása

Oktatási intézmények rendszergazdai szolgáltatása!

Az oktatási intézmények jelenleg olyan informatikai problémákkal küzdenek, melyek nagy terhet jelentenek az intézmények vezetői számára. Tapasztalatom alapján állítom, hogy az iskolai rendszergazdák munkaidejük jó részét nem a rendszer üzemeltetésére, hanem "általános" feladatok elvégzésére használják fel. 

Oktatási Intézmények Rendszergazdai szolgáltatása Hogyan lehet az iskola számítógépeinek informatikai védelmét úgy biztosítani, hogy ez az intézmény számára ne jelentsen nagy anyagi megterhelést, és a rendszergazdáknak se kelljen naphosszat azzal foglalkozniuk, hogy frissítsék a vírusirtó programokat, hogy helyreállítsák a megfertőződött számítógépeket? Hogyan lehet informatikai megoldásokkal emelni az oktatás színvonalát, amikor a rendszergazdák munkaidejük nagy részében arra vannak kényszerítve, hogy a külső- és belső hálózati problémákat orvosolják? Hogyan lehet felügyelni az iskola számítógépeinek hardver és szoftver környezetét úgy, hogy ez a felügyelet ne jelentsen extrém terhet az intézmény, illetve a rendszergazda számára?

Biztosítson lehetőséget személyes találkozóra és egy kötetlen beszélgetés alkalmával biztosan sikerül szolgáltatásunkkal meggyőzni Önt, hogy a változtatás elősegíti intézménye hatékony jövőbeni munkáját.

 

Kisvállalkozások

Vállalkozások rendszergazda szolgáltatása!

Ügyfélkörünkbe tartozik számos kisvállalkozás is, számukra igen kedvező rendszerfelügyeleti ill. javítási átalánydíjat kínálunk, igazodva a működésükhöz kapcsolódó speciális igényekhez.

A rendszergazdai szolgáltatás keretében cégünk a bejelentéstől számított maximum 8 órán belül megkezdi az informatikai rendszer esetleges meghibásodásának javítását. Abban az esetben, ha a hiba a számítástechnikai rendszer teljes működésképtelenségét okozza, – a bejelentéstől számított – maximum 1 órán belül megkezdi a javítást!

Önkormányzati rendszerek üzemeltetése

Jóllehet már több éve napirenden van, hogy az önkormányzatok – elsősorban a kisebbek – ne egyedileg alakítsák ki informatikai környezetüket, hanem szolgáltatásként vehessenek igénybe különféle informatikai alkalmazásokat, a tervezett ASP-központ egyelőre nem működik. Időről időre különböző koncepciók születtek, ám azok egyike sem jutott el a megvalósítás fázisába.

Az informatika lehetőségeinek megfelelő mértékű felhasználásával merőben új távlatok nyílhatnak meg az önkormányzatok előtt, mind a hivatali munkát, mind a lakossággal való kapcsolatot tekintve. Az e-közigazgatás előnyeiről és a bevezetésüket követő gyökeres változásokról szóló, többnyire laikusoktól származó nyilatkozatok, a hazai közigazgatási szakemberek számára gyakran nehezen értelmezhetőek, mivel általában a hazai közigazgatási sajátosságokat figyelembe nem vevő, konkrétumokat nem tartalmazó, idealisztikus képeket, víziókat állítanak fel.

Tudjuk, hogy kell a hivatali informatikai rendszert hatékonyan üzemeltetni.

Weboldalak készítése

Reszponzív weboldal  - mert a jelen változik!

Egy lehetséges változat: A reszponzív webdesign létrejötte az elmúlt években nagy mennyiségben megjelenő készülékeknek köszönhető.  Pontosabban az internetezésre alkalmas készülékek, elsősorban mobiltelefonok, tabletek kijelző méreteinek sokszínűsége.

Egy olyan weboldal-programozási megoldás, amely reagál az azt megjelenítő kijelző méretére. Alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz, amin nézik, így a grafikai tervet, a design-t megtartva kicsit másképp jelenik meg kis képernyőn és közepes méretű kijelzőn, mint a megszokott nagy asztali monitorokon.

Pontosan és folyamatosan feltérképezzük a legsikeresebb weboldalakat, és elemezzük azokat, majd a legjobb tulajdonságokat összegyűjtve egy komplett és tökéletes megoldást kínálunk Önnek!

Olyan honlapot készítünk, amilyenre Önnek szüksége van!

Galcsik-it.hu

Számunkra elsődleges szempont az Ön igényeinek, lehetőségeinek megismerése, felmérése. Ha megismertük akkor tudunk segíteni! 

Keresés

Impresszum

Cégszerű megnevezés: Galcsik-IT

Adószám: 60283328-2-32
Bankszámla szám: ERSTE
11612007-28354801-12000006
Nyilvántartási szám: 19892084
Statisztikai számjel: 60283328620323112

 

Székhely cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 2.
Tárhely szolgáltató neve: ELIN.HU

Elérhetőségeink

Galcsik-IT.hu
H-3100 Salgótarján,
Rákóczi út 2.
Nógrád megye

+36 (20) 627-1614

info@galcsik-it.hu

Közösségi felületek

HÍrlevél szolgálatás

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi