Vezérelvek

Rendszergazda véleménye a felelősségről:

A rendszergazda semmilyen módon nem vonható felelősségre a Megrendelő által használt és működtetett  szoftverek által okozott kárért, amennyiben azok a szoftverkészítők által kiadott dokumentációk szerint lettek üzembe állítva. A Megrendelő által rendelkezésére bocsátott szoftverek jogtisztaságát és a hardver eszközök eredetét nem vizsgáljuk. A rendszergazda nem vonható felelősségre abban az esetben, ha a megrendelő nem jogtiszta szoftvereket használ.

 

Rendszergazda véleménye a titoktartásról:

Elfogadja, hogy a szerződés tárgyát képező munka során tudomására jutott valamennyi üzleti, pénzügyi és partnerkapcsolati adat és ismeret üzleti titoknak minősül, azokat harmadik személy részére nem szolgáltatja ki.

Fenti kötelezettségeinek megszegése alapul szolgálhat megbízásának azonnali hatállyal történő megszüntetésére és/vagy kártérítési felelősségének megállapítására.

Az elvégzett munka nyilvánosságra hozatala csak a megbízó előzetes írásos hozzájárulásával történhet.

 

Rendszergazda tapasztalata cégekről:

Magyar sajátosságnak látom, hogy pl. sok kereskedő cég forgalmát és fejlettségét illetően az informatikai rendszere (gépei állapota, ügyviteli szoftvere) csak igen jelentős lemaradással követi a napi trendeket. A probléma már nem is lep meg! Szerencsésebb lenne, ha a cégek döntéseiknél figyelembe vennék informatikai rendszerük képességeit is, illetve egy komolyabb változtatás előtt felkészítenék azt a feladatok fogadására! Így a kollégák terhelése szintén csökkenthető.

 

Rendszergazda véleménye a hardverekre költött pénzről:

Az emberek hozzászoktak, hogy az autóik elöregszenek, és ekkor le kell cserélni őket. A számítógép rendszerek is hasonlóan viselkednek, ezért előfordul, hogy csak a hardver cseréje segít a lassú számítógépen és rendszerének termelékenységén.

 

Rendszergazda véleménye a költségekről:

Meg kell vizsgálni, hogy az informatikai rendszer mennyi élő munkaerőt vált ki, és mennyivel teszi gyorsabbá a cég egészében a folyamatokat. Ha nem vált ki munkaerőt, sőt lassítja a munkát, ki kell dobni (vagy le kell cserélni) az egész rendszert! Jól működő eszközöket és szoftvereket kell használni, melyek hatékonnyá teszik a munkát, ez pedig pénzbe kerül, viszont bőségesen megtérül, ha jó rendszert építünk!

 

Rendszergazda véleménye az együttműködésről:

Csak a kölcsönösen előnyös üzlet a jó üzlet! Az ügyfelet a legjobb tudásom szerint, a legjobb minőségben szolgálom ki. A feladatokat szeretem a teljes rendszerben látni, így lehet, hogy olyan hibákat is észreveszek, melyet az ügyfelem nem tartott fontosnak. 

Fontos a kommunikáció! Ha a rendszergazda csak a gépekhez ért, nem fogja megtudni, hogy mit szeretne az ügyfél! Én tudni szeretném az ügyfél igényeit is, mielőtt a számítógépéhez nyúlok.

 

Galcsik-it.hu

Számunkra elsődleges szempont az Ön igényeinek, lehetőségeinek megismerése, felmérése. Ha megismertük akkor tudunk segíteni! 

Keresés

Impresszum

Cégszerű megnevezés: Galcsik-IT

Adószám: 60283328-2-32
Bankszámla szám: ERSTE
11612007-28354801-12000006
Nyilvántartási szám: 19892084
Statisztikai számjel: 60283328620323112

 

Székhely cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 2.
Tárhely szolgáltató neve: ELIN.HU

Elérhetőségeink

Galcsik-IT.hu
H-3100 Salgótarján,
Rákóczi út 2.
Nógrád megye

+36 (20) 627-1614

info@galcsik-it.hu

Közösségi felületek

HÍrlevél szolgálatás

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi